Bolu Belediye Spor Kulübü Başkanı Sayın Engin Alemdar ve Yönetim Kurulu Üyelerinden, Basketbol Şube sorumlusu Sayın Hakan Özsoy, Gölcük Tabiat Parkı sorumlusu Sayın Mazhar Bozoğlu, Amatör Şubeler sorumlusu Sayın Erdem Yılmaz ve Sportif Direktör Sayın Faik Mert Dönmez kurumumuza ziyarette bulundular.
Spor Şube Müdürü Sayın Ramazan Demir ve Tesisler - İşletmeler - Yatırımlar Şube Müdürü Sayın Sadık Öztürk'ünde hazır bulunduğu ziyarette Bolu’nun “Spor Kenti” olma hedefi yolunda yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişi yapıldı. Bunun yanı sıra Ağustos ayında başlayacak yeni sezon hazırlıkları öncesi Kulüp Başkanı Sayın Engin Alemdar ile yaptığımız istişare de kurum olarak Sporun her dalında mücadele eden sporcularımıza destek verdiğimizi ve vereceğimizi kendilerine ilettik.
Aynı zamanda 2017-2018 sezonunda 1.lig'de mücadele edecek olan Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımımız ile 2.lig’de mücadele edecek olan Bolu Belediye Spor Boluspor Erkek Basketbol takımımız yeni yönetim olarak bir üst lige taşıyacaklarına dair inancımızı kendilerine bildirdik.
Ziyaretlerinden dolayı Bolu Belediye Spor Kulüp Başkanı Sayın Engin Alemdar ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederiz.