GENEL AÇIKLAMALAR

Maçlar, Gençlik ve Spor Bakanlığınca öngörülen hükümlerehttps://www.tff.org/ adresinde yayımlanan uluslararası oyun kurallarına ve yarışma talimatlarına uygun olarak yapılacaktır. Talimatta belirtilen şartları taşıyan her takım turnuvaya katılabilecektir.

Turnuvalar 22 Şubat – 8 Mart tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Maçlar, Mahalli, Grup, Yarı Final ve Türkiye Birinciliği kademelerinde, kız ve/veya erkek takımları arasında yapılacaktır. Yarışmalara ait duyurular ve katılımcı listeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığınca yayımlanacaktır. Tertip Komitesi olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde var olan İl Organizasyon Tertip Komiteleri ile birlikte ASKF temsilcisi ve FİT (Futbol İl Temsilcisi) görev yapacaktır. Organizasyonun her aşamasında İl Tertip Komitesi gerekli önlemleri alır. Müsabaka sonuçlarının tescil yetkisi, İl Tertip Komitesine aittir.

 Yaş Kategorisi

2009 – 2010 – 2011

Yarışmalara katılacak kız ve/veya erkek takımları 7 asil 4 yedek oyuncudan oluşacaktır.

Kafile listeleri, “Spor Kafileleri Seyahat Yönergesi” hükümlerine göre düzenlenecektir.

Gençlik ve Spor Bakanlığı gerekli gördüğü takdirde, spor dalı talimatını ve yarışmalara dair diğer hususları değiştirmede yetkilidir.

Yukarıdaki hükümlere uygun şekilde kız ve/veya erkek takımları oluşturularak, EK-1’de yer alan başvuru formu ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerine başvuru yapılacaktır. Takımları futbol antrenörleri ve/veya beden eğitimi öğretmenleri çalıştırabilir.

Organizasyona katılacak tüm sporcular için EK-2’de yer alan veli izin belgesi ve beyan formunun doldurulması zorunludur.

Sporcu kartı zorunludur sporcu kartı için gerekli evraklar (kimlik fotokopisi, 2 adet biyometrik fotoğraf) sporcu kartı başvuru formuna ulaşmak için linki kullanabilirsiniz. Sporcu Kartı.docx

 

TALİMATLARA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ - https://we.tl/t-sTrY6IvasU