Gençlik ve Spor Bakanlığımız bu yılki Gençlik Haftası ve 19 Mayıs kutlamaları için pandemi sürecinde ortaya çıkan şartları da gözeterek farklı bir program hazırladı. Bu kapsamda Anıt Park önünde iki tören programı planlandı. Çelenk sunumunda Kovid-19 tedbirleri gereği sosyal mesafe kuralına uyuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla tören sona erdi.

FAALİYETLER DİJİTAL ORTAMA TAŞINDI
İl Müdürlüğümüzün faaliyetleri de bu kapsamda daha çok dijital ortama taşındı. Online olarak devam eden spor antrenmanları ve uzman görüşlerinin faaliyetlerine online yarışma da eklendi. Spor Şube Müdürlüğü tarafından 18-25 Mayıs tarihleri arasında online karate, satranç ve dart turnuvası düzenlenmesi kararlaştırıldı. 19 Mayıs günü Bolu Atatürk Stadyumunda ve yurtlarda sosyal mesafeye dikkat edilerek İstiklal Marşı okunması ve bayramın sosyal medya hesapları üzerinden, evlerde yapılacak çeşitli faaliyetlerle kutlanması programa dahil edildi.

Faaliyetlere katılmak, evde ve zinde kalmak için sosyal medya hesaplarımızı ve duyurular bölümünü takip etmeyi unutmayın.