Türkiye Kayak Federasyonunun 2019 Yılı Faaliyet programında yer alan Kayaklı Koşu Uluslararası FIS Kupası yarışmaları 05 - 06 Ocak 2019 tarihlerinde Bolu/Gerede ilçemiz Arkut Dağı Kayak Merkezimizde gerçekleştirildi.

Gerede’deki Arkut Kayaklı Koşu Merkezinde organize edilen müsabakaların son gününde bayanlar 10 km ve erkekler 15 km serbest teknik müsabakaları yapıldı.

FIS Programında yer alan organizasyonun ikinci gününde bayanlar 10 km serbest teknik müsabakaları sonunda Ayşenur DUMAN birinciliği, Fatma YAVUZ ikinciliği, Özlem Ceren DURSUN ise üçüncülüğü elde etti. 15 km erkekler serbest teknik müsabakalarına ise Hamza DURSUN birinci, Ömer AYÇİÇEK ikinci, Amed OĞLAGGO üçüncü sırada yer aldı.

Organizasyonda dereceye giren sporculara madalyalarını Spor Şube Müdürümüz Sadık ÖZTÜRK ve Gerede Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Mustafa KOCAKAYA, yarışma Koordinatörü Özkan KOYUNCU ve  FIS Teknik Delegesi Robert KARSTAJN verdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak dereceye giren sporcularımızı, antrenörlerimizi ve emeği geçen herkesi tebrik eder; başarılarının devamını dileriz.

Gerede Arkut Kayak Merkezimizde yetişen sporcularımız Ayşenur DUMAN ve Özlem Ceren DURSUN’u ve antrenörlerimizi ayrıca tebrik eder; başarılarının devamını dileriz.

Her şey “Spor” için…

Her şey “Spor Kenti Bolu” için…