Sarıkamış harekâtının 104. yılında Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak etkinliklerimizi 6 Ocak 2018 Pazar (bugün) gerçekleştirdik.

Vali Yardımcımız Sayın Çağlayan KAYA, Bolu Ak Parti Milletvekilimiz Sayın Arzu AYDIN, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Emine DAVARCIOĞLU, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Armağan Adnan ERDOĞAN, İl Jandarma Komutanımız Sayın Nadir ÇELİK, ve İl Protokolünün katılımıyla düzenlenen etkinliğimiz Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Binası önünden Atatürk anıtımızın bulunduğu Kent Meydanı Anıtpark’a kadar süren yürüyüş ile başladı.

Yürüyüş sonrası program, açılış konuşması, saygı duruşu, İstiklal Marşımızın okunması ve şehitlerimizin ruhuna okunan Kur-an’ı Kerim tilaveti ile başladı. Program akışı Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Şerafettin ÇİLKARA ve ardından Bolu Ak Parti Milletvekilimiz Sayın Arzu AYDIN’nın günün anlam ve önemini belirten konuşmaları, Gönüllü gençlerimizden şiir okuma yarışması Türkiye birincisi Ertan BENLİ’nin şiir dinletisi, AİBÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Şaban KARASAKAL’ın konuşması ve Sarıkamış şahitlerimiz ve tüm şehitlerimiz için yapılan dua ile programımız sona erdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak il protokolümüze, gönüllü gençlerimize, halkımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şehitlerimizin ruhu şad olsun…