Bayan Judo A Milli Takımız Timur BİZSAN ve Dilek BULUT antrenörleri eşliğinde 17 sporcusu ile Bulgaristan/Sofya şehrinde yapılacak olan Judo Bayanlar Avrupa Açık Şampiyonasına hazırlık kampını yapmak için Aladağ Kamp Eğitim Merkezimizi tercih etti.

Aladağ Kamp Eğitim Merkezimizde 03-23 Ocak 2019 tarihleri arasında hazırlık kamplarını sürdüren Bayan Judo A Milli Takımımıza Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Şerafettin ÇİLKARA ve beraberinde Judo Federasyon Başkanımız Sayın Sezer HUYSUZ ve şube müdürümüz Ramazan DEMİR ziyarette bulundular.

Ziyaret sırasında İl Müdürümüz ÇİLKARA ve Sayın Huysuz sporcu ve antrenörlerimiz ile hazırlık kampı ve şampiyona hakkında sohbet ettiler antrenörlerimiz ve sporcularımız bu kampın onlar için çok önemli olduğunu ve bundan sonraki şampiyonaların tümünün temel hazırlığının bu kampta atılacağını belirtti.

Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak Bayan Judo A Milli Takımımıza, antrenörlerine ve teknik heyete Bayanlar Judo Avrupa Açık Şampiyonasında başarılar dileriz.

Her şey “Spor” için…

Her şey “Spor Kenti Bolu” için…