İlimizde 28.10 2018 Pazar (dün) gerçekleştirilen çelenk sunma töreni ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı. Programda Valimiz Sayın Aydın BARUŞ, Tugay ve Garnizon Komutan Vekilimiz Sayın P.Alb. Metin EŞTÜRK, Belediye Başkanımız Sayın Alaaddin YILMAZ’ın çelenk sunması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Valimiz Sayın Aydın BARUŞ’un anıt özel defterini imzalaması ile sona erdi.

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 29 Ekim Pazartesi (bugün) Valimiz Sayın Aydın BARUŞ, il protokolümüz, öğrencilerimiz, sporcularımız ve halkımızın yoğun katılımı ile büyük bir coşkuyla ilimizde kutlandı. Tören geçişi, Valimiz Sayın Aydın BARUŞ’un konuşması, öğrencilerin şiirlerini seslendirmeleri ve yine öğrencilerimizin ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Halk Oyunları ekibimizin gösterileri ile sona erdi.

 

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz.