Türkiye Boks Federasyonu´nun 2017 yılı faaliyet programında yer alan 14 – 21 Temmuz 2017 tarihleri arasında Artvin´de düzenlenen Alt Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında ilimizi temsil eden sporcumuz, 48 kg’da Ahmad Shaking Miakhail  Türkiye Şampiyonu oldu. 

Şampiyon olabilmek için 70 ilden 400’e yakın sporcunun ringte mücadele ettiği Şampiyonaya; Bolu’dan katılan Ahmad Shaking Miakhail  rakipleri karşısında gösterdiği performans ile 48 kiloda altın madalya alarak Türkiye Şampiyonu oldu. İlimizde 30 yıldır Boks branşında Türkiye Şampiyonu çıkaramadığımız bir dönemde Bolu’nun gururu olan sporcumuz ve antrenörü sayın Nejmi Güner, Boks İl Temsilcimiz sayın İsmail Hakkı Koltukçuoğlu ile birlikte, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Şahin Ertem’i makamında ziyaret etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Şahin Ertem yaptığı açıklamada;

“Sporcumuzun Alt Minikler Türkiye Şampiyonu olması bizleri bir kez daha gururlandırdı. Son bir yıldır Bolu’da boks sporuna sporcularımızı yetiştirmek için Karaçayır 3000 Kişilik Spor Salonumuzda faaliyet gösterip, çalışarak neler başarılabileceğini bir kez daha görüyoruz.
Bu başarıda emeği geçen sporcumuzu tebrik eder, sporcumuzun kıymetli ailesini, antrenörümüz sayın Nejmi Güner ve emekleri için Boks İl Temsilcimiz sayın İsmail Hakkı Koltukçuoğlu’na ayrıca teşekkür ederim. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde yürütülen spor faaliyetleri için çeşitli spor dallarında daha başarılı sporcuların yetişmesine katkı sağlayacak yenilenmiş tesislerimiz; başta Karaçayır 3000 Kişilik Spor Salonumuz ile yeni sporcuların spor bilinci gelişecek ve spora yönelen gençler sayesinde Güçlü Türkiye için geleceğe adını altın harfler ile yazdıracak sporcular Spor Kenti Bolu’da ortaya çıkacak.”diye belirtti.