Spor Genel Müdür Yardımcımız Sayın Murat Kocakaya ilimize ziyarette bulundu.
Ziyarette, İl Müdür Vekilimiz Sayın Hakkı Karabacakoğlu, Şube Müdürümüz Sayın Turgut Kavuk'la beraber Cimnastik Federasyon Başkanı Sayın Suat Çelen ve Kamp müdürü Sayın Saip Garipoğlu da eşlik etmiştir.
Genel Müdür Yardımcımız; ilk olarak Karaçayır TOHM 2020 olimpiyat hedefiyle çalışan cimnastik sporcularımızla bir araya geldi. Sonrasında yine Karaçayır İzzet Baysal Sporcu Eğitim Merkezimizde kamp çalışmalarını sürdüren Trampolin Milli Takımımız antremanını izledi, sporcularla hasbihal etti. Ayrıca 2016 Rio Olimpiyat Oyunlarında ilimizi ve ülkemizi temsil eden okçularımız Sayın Merve Nur Eroğlu ve sayın Ömer Aşık ile bir araya geldi. Cimnastik Milli takımı teknik ekibi ile birlikte toplantı yapan Genel Müdür Yardımcımız sonrasında yeni yatırımlarımızdan yapımı bitme aşamasına gelen yeni kamp eğitim merkezimizde incelemelerde bulundu.
Genel Müdür Yardımcımız son olarak 21-26 Ağustos tarihlerinde Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenecek Dünya Güreş Şampiyonası hazırlıkları kapsamında, Aladağ Gençlik, İzcilik ve Spor Kampüsünde çalışmalarını sürdüren Grekoromen Milli Takımımızı ziyaret etti. Dünya Şampiyonasına katılacak sporcularımıza başarılar diledi.
İlimizde çalışmalarını sürdüren sporcularımızın memnuniyeti Genel Müdür Yardımcımız Sayın Murat Kocakaya'yıda oldukça memnun etti.
Ziyaretlerinden dolayı Genel Müdür Yardımcımız sayın Murat Kocakaya'ya teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız.