21-26 Ağustos tarihlerinde Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenecek Dünya Güreş Şampiyonası hazırlıkları kapsamında, Aladağ Gençlik ve İzcilik Kamp Eğitim Merkezimizde bulunan Grekoromen Güreş Milli Takımı kampını İl Müdürümüz Sayın Şahin Ertem,Spor Şube Müdürümüz Sayın Ramazan Demir, Tesisler - İşletmeler - Yatırımlar Şube Müdürümüz Sayın Sadık Öztürk ile beraber moral ziyaretinde bulundular. 
Grekoromen Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü Salih Bora yönetiminde şampiyona hazırlıklarını sürdüren Milli Takım kampında teknik ekip ve sporcularla bir araya gelerek Şampiyona öncesi sporcularla son durumları, çalışma periyotları gibi birçok konuda görüş alışverişi gerçekleştirdiler. 
Avrupa Güreş Şampiyonası’nda 7. altın madalyasını kazanan 2016 Rio Olimpiyatları ikincisi Rıza Kayaalp’in yanı sıra yine Rio de Janeiro’da bronz madalya kazanan Cenk İldem ile Dünya ikincisi ve Avrupa üçüncüsü Aslan Atem, Avrupa ikincisi Metehan Başar’ın da yer aldığı Aladağ Kamp Eğitim Merkezimizde Türk Bayrağı'nı uluslararası arenada başarıyla dalgalandırmış çok değerli sporcularımız bulunuyor. 
İl Müdürümüz Sayın Şahin Ertem;
“Şampiyonaya sayılı günler kalırken, Güreşçilerimiz ve teknik ekibin isteklerini önemsiyoruz Aladağ kampının yararlı geçeceğine ve sizlerden alabileceğiniz en çok sayıda madalyanın yanı sıra Paris’te her birinizin kendi kilolarında derece elde edeceğine yürekten inanıyorum. Ay yıldızlı bayrağımızın göndere çektirerek İstiklal Marşımızın tüm dünyaya dinletilmesinde emeği geçen başta Sayın Salih Bora hocamızı ve teknik ekipten Sayın Remzi Öztürk, Sayın Ata Karataş ve Sayın Serkan Özden hocalarımıza teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Bu önemli şampiyonada ülkemizi temsil edecek tüm sporcularımızı gönülden kutluyor, başarılar diliyorum.”diye belirtti.