Bolu Valiliği ve Bolu Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen programlarla Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 17 Temmuz’da Bolu’ya gelişinin 83. Yıldönümü kutlandı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 17 Temmuz’da Bolu’ya gelişinin 83. Yıldönümü, düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Uğur Mumcu Parkı’nda başlayan etkinlikler Milli cimnastik sporcularımız Sercan Demir ve İlkay Uğuz tarafından Şanlı Türk Bayrağımızı Valimiz sayın Aydın Baruş'a takdim etmelerine müteakip Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü halk oyunları ekibininin gösterilerinin ardından ; İzzet Baysal Caddesi üzerinden Atatürk Anıtı’na kadar gerçekleştirilen Saygı Yürüyüşü, Anıta çelenklerin sunulması , İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden programda Anıt Özel Defteri Valimiz sayın Aydın Baruş ve Bolu Belediye Başkanımız sayın Alaaddin Yılmaz tarafından imzalanarak okundu.
Anıtpark’taki törenin ardından ise İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Bolu Belediyesi Sanat Evi binasında düzenlenen "Atatürk ve Bolu" konulu fotoğraf sergisi gezildi.
Programa Bolu Valimiz Sayın Aydın Baruş, Garnizon Komutanı Sayın Muammer Alper ,Belediye Başkanı Sayın Alaaddin Yılmaz, Daire Müdürleri, Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler, sporcular ve vatandaşlar katıldı.