Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Şerafettin Çilkara, Spor Şube Müdürümüz Ramazan Demir ve Bolu Gençlik Merkezi Müdürümüz İlhan Şimşek Aladağ’da kampta bulunan Grekoromen Güreş A Milli Takımını ziyaret ederek milli takım antrenörü Salih Bora ve mili güreşçimiz Rıza Kayaalp ile bir araya geldi.

İlk olarak Kovid-19 döneminde boş kaldığı için tadilat çalışmalarının yapıldığı merkezde incelemelerde bulunan Çilkara ve milli takım antrenörleri yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Daha sonra tesisin ortak alanında toplantı yapan Çilkara, güreşin Türk sporu için öneminden bahsederek "Türkiye’nin dünyadaki itibarını yükselten ana sporlardan bir tanesi de güreş. Bayrağımızı sürekli dalgalandıran bir branş. O nedenle biz güreş kamplarının yapıldığı tesisimize önem veriyoruz" dedi. Çilkara, 2020 yılını pandemi sürecinin belirlediğini dile getirerek tesiste yapılan yenilikler ve değişikliklerle ilgili bilgi verdi.

"BOLU'NUN UĞURLU GELDİĞİNE İNANIYORUZ"

Milli takım antrenörü Salih Bora ise takım olarak her sene Bolu’da kamp yaptıklarını anlatarak "Bolu, bize uğurlu geldiğine inandığımız bir yer. Özellikle size ve ekibinize teşekkür etmek istiyoruz. Sizlerden gördüğümüz alaka için çok teşekkür ederiz. Burada hiç kimsenin maddi bir beklentisi yok. Buradaki herkes vatan ve bayrak için çalışıyor, mücadele ediyor" ifadesini kullandı. Toplantının ardından Çilkara, milli güreşçi Rıza Kayaalp’e çiçek takdim etti. Ziyaretin sonunda Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafında hazırlanan ve üzerinde Rıza Kayaalp’in ezeli rakibi Kübalı Mijain Lopez Nunez ile mücadele ederken çekilmiş fotoğrafının bulunduğu pasta kesildi.