Bolu Valisi Ahmet Ümit, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzü ziyaret ederek İl Müdürümüz Şerafettin ÇİLKARA’dan kurumun hizmet ve icraatı ile ilgili brifing aldı.

Valimiz Ahmet Ümit’i Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Şerafettin Çilkara ile şube müdürlerimiz karşıladı.

Valimiz Ahmet Ümit, ziyaretinde Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Şerafettin Çilkara ile şube müdürlerimiz eşliğinde ilk olarak kurum personelini ziyaret etti. Vali Ümit, çalışmalar, yürütülen iş ve işlemler konusunda personel ile sohbet ederken çalışmalarında başarılar diledi. 

Personel ziyareti sonrası Şube Müdürlerimizin de hazır bulunduğu toplantıda Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Şerafettin Çilkara tarafından, kurum faaliyetleri, sporcu istatistikleri, Bolu’da yetişen milli sporcular, Olimpiyat Hazırlık Merkezi, Sporcu Eğitim Merkezi, Bolu’nun ev sahipliği yapacağı spor müsabakaları, Gençlik Merkezi ve çalışmaları, Gençlik Kampı, yurt hizmetleri, tesisler, yapımı devam eden ve planlanan projeler ile ilgili  brifing verilirken 2020 yılı çalışmaları ve hedefleri hakkında da Vali Ümit’e bilgiler verildi.

Brifingin ardından İl Müdürümüz Çilkara ve personele teşekkür eden Vali Ümit, sporun hayatımızdaki ana damarlarımızdan biri olduğuna vurgu yaparak “Bütün çocuklarımızın, gençlerimizin spora yönlendirilmeleri, onların sporu sevmeleri çok mühim. Gençlik ve Spor Müdürlüğü de bu konularda önemli sorumlulukları olan bir kurumumuzdur. Aynı zamanda sportif başarılarda da bu kurumumuzun daima önemli bir payı vardır. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak çocuklarımızın spora yönelmesinden üniversite / yurt hizmetlerine kadar geniş bir yelpazede hizmet veriyorsunuz. Ülkemiz ve ilimiz sporuna verdiğiniz destekler ve hizmetler için sizlere teşekkür ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak nazik ziyaretlerinden ve spora desteklerinden dolayı Valimiz Ahmet Ümit’e teşekkür ederiz.