Türkiye Wushu Kungfu Federasyonu Bolu İl Temsilciliği 2019 yılı faaliyet programında yer alan Wushu İller Arası Köroğlu Kupası 12 ilden 165 sporcunun katılımıyla 19-20 Ekim 2019 tarihlerinde Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 17 Temmuz Spor Salonunda gerçekleştirildi. 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 17 Temmuz Spor Salonunda düzenlenen Wushu İller Arası Köroğlu Kupası kayıtların ve tartının tamamlanması ardından eleme maçları ile başladı. Turnuvanın ilk günü yarı final karşılaşmalarıyla sona erdi. İki gün süren müsabakaların ikinci günü final heyecanı kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Müsabakalar yapılan madalya ve kupa töreni ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. 

Tören ve müsabakalara Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Şerafettin ÇİLKARA, Spor Şube Müdürümüz Ramazan DEMİR, Şube Müdürümüz Muzaffer AKDOĞAN, Bolu Wushu İl Temsilcisi Tahsin PAÇA katıldı.  

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak sporcularımıza ve antrenörlerimize katılımlarından dolayı teşekkür eder; başarılarının devamını dileriz.