İl Müdürlüğümüz tarafından 03 Temmuz – 04 Eylül 2018 tarihleri arasında Aladağ Gençlik Kamplarında gerçekleştirilen “ '2017-1-TR01-KA105-038239” numaralı “Erasmu+(EVS) Youth Camps” projesi başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.

Aladağ Gençlik Kamplarında gerçekleştirilen “Erasmus+(EVS) Youth Camps” projesi kapsamında görev alan 2 Fransız gönüllü Mehdi BOUAOUDIA ve Shara DAADOR’a proje boyunca binlerce Türk genci ile tanışma fırsatı ve hem Türk kültürünü hem de kurumsal faaliyetlerimizi yakından tanıma fırsatı buldular. Proje boyunca Aladağ Gençlik Kamplarında birçok faaliyette yer aldılar ve kamp liderlerimize yardımcı oldular. Bu sayede doğa iç içe geçirdikleri zaman çerçevesinde birçok farklı alan hakkında deneyim sahibi oldular ve doğa çevre bilinçlerini geliştirmiş oldular.

Projede yer alan Fransız gönüllü öğrencilerimiz Mehdi BOUAOUDIA ve Shara DAADOR'a proje boyunca gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı, İl Müdürlüğümüz personeli Proje Koordinatörü Sportif Eğitim Uzmanı Aziz Onurhan AHRAZ’a projeye katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.