Avrupa Şampiyonu Ampute Futbol Milli Takımımız, Dünya Kupası hazırlıklarına antrenmanlarla Bolu’da devam ediyor.İlimizde yapılan üçüncü etap kamptan sonra dördüncü etap kampında; 21 milli sporcu ve 5 teknik ekip olmak üzere 26 kişilik kadro yer alıyor. Milli Takımımız, 16 Ağustos Perşembe gününe kadar çalışmalarını sürdürecek.

Dünya Ampute Futbol Federasyonu tarafından (WAFF) 24 Ekim - 05 Kasım günleri arasında Meksika’nın Guadalajara şehrinde düzenlenecek 2018 Ampute Futbol Dünya Kupası’nda Avrupa Şampiyonu Milli Takımımız Türkiye, F Grubu'nda ABD, Kenya ve İran ile karşılaşacak.

Aşılamayacak engellerin olmadığını yeter ki zihinlerde engel olmaması gerektiğini tüm Türkiye'ye; Avrupa şampiyonu ve Dünya üçüncü olarak yürekleriyle göstererek engelleri aşarak büyük başarılara imza atan İstiklal Marşımızı dünyaya dinleten ve bu yıl yapılacak Dünya şampiyonasında büyük başarı ile ülkemizi onurlandıracağına inandığımız;

Ampute Futbol Milli Takımımıza, Antrenörlerimize, Teknik Heyetimize ve emeği geçen herkese en kalbi duygularımızla başarılar dileriz.