24 Ekim 2018 tarihinde Meksika'da yapılacak olan Dünya Şampiyonası için hazırlık kampını ilimizde yapan Avrupa Şampiyonu Ampute Futbol Milli takımımız Antrenörü Uğur ÖZCAN, Yardımcı Antrenörü Fatih ERDAŞ, milli sporcularımız Osman ÇAKMAK ve Rahmi ÖZCAN Müdürlüğümüze ziyarette bulundu. Ziyarette Dünya Şampiyonası ve hazırlık kampları sürecinden bahsedildi.

 

Nazik ziyaretlerinden dolayı Ampute Futbol Milli takımı Antrenörü Uğur ÖZCAN, Yardımcı Antrenörü Fatih ERDAŞ, milli sporcularımız Osman ÇAKMAK ve Rahmi ÖZCAN'a şükranlarımızı sunarız.

 

Aşılamayacak engellerin olmadığını yeter ki zihinlerde engel olmaması gerektiğini tüm Türkiye'ye; Avrupa şampiyonu ve Dünya üçüncü olarak yürekleriyle göstererek engelleri aşarak büyük başarılara imza atan İstiklal Marşımızı dünyaya dinleten ve bu yıl yapılacak Dünya şampiyonasında büyük başarı ile ülkemizi onurlandıracağına inandığımız;

Ampute Futbol Milli Takımımıza, Antrenörlerimize, Teknik Heyetimize ve emeği geçen herkese en kalbi duygularımızla başarılar dileriz.