Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 17 Temmuz’da Bolu’ya gelişinin 84. Yıl dönümü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Uğur MUMCU Parkı’nda başlayan etkinliklerde Milli sporcularımız Edanur SEVREN ve Enez TEKİN tarafından Şanlı Türk Bayrağımızı Valimiz Sayın Aydın BARUŞ'a takdim etmelerine müteakip Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Halk Oyunları ekibinin gösterilerinin ardından; İzzet Baysal Caddesi üzerinden Atatürk Anıtı’na kadar gerçekleştirilen Saygı Yürüyüşü, Anıta çelenklerin sunulması, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden programda Anıt Özel Defteri Valimiz Sayın Aydın BARUŞ ve Bolu Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Zerrin BİÇEN tarafından imzalanarak okundu ve yine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün Halk Oyunları ekibinin gösterileri ile program sona erdi.

17 Temmuz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün Bolu’ya gelişi kutlama etkinliklerine Valimiz Sayın Aydın BARUŞ, Milletvekilimiz Sayın Arzu AYDIN, Bolu 2. Komando Tugay Komutan Vekilimiz Sayın Piyade Albay Metin EŞTÜRK, Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Zerrin BİÇEN, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa ALİŞARLI, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Adnan Armağan ERDOĞAN, Jandarma Alay Komutanımız Sayın Nadir ÇELİK, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanımız Sayın Halit ERGÜL, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Şahin ERTEM, İl Protokolümüz, Şehit yakınlarımız, Gazilerimiz ve yakınları, Gönüllü Gençlerimiz, Sporcularımız ve Halkımız katılım sağladı.

Başta Valimiz Sayın Aydın BARUŞ olmak üzere il protokolümüze, gençlerimize, sporcularımıza ve halkımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.