Milletimizin azmi ve kararlığı ile bastırılan 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının yıldönümü anısına düzenlenen “15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” ilimizde on binlerce kişinin katıldığı etkinliklerle taçlandırıldı.

Valiliğimizin himayesinde gerçekleştirilen anma programları kapsamında, saat 19:30da kurumumuz önünde toplanıp kent meydanına yürüdük.
Tüm şehitlerimizin anısına Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, 15 Temmuz ve tüm Şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim tilaveti okunup dualar edildi.

Bolu Valimiz Sayın Aydın BARUŞ, Milletvekilimiz Sayın Arzu AYDIN, Milletvekilimiz Sayın Fehmi KÜPÇÜ, Garnizon Komutan Vekilimiz Sayın Piyade Albay Metin EŞTÜRK, Bolu Belediye Başkanımız Sayın Alaaddin YILMAZ, Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Önder YAMAN, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanımız Sayın Seyfi HAN, Bolu İdare Mahkemesi Başkanımız Sayın Turgut DELAL, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa ALİŞARLI, Baro Başkanımız Sayın Av. Ferit ATALAY, Vali Yardımcımız Ahmet ATILKAN, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Armağan Adnan ERDOĞAN, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Nadir ÇELİK, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Türker ATEŞ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Şahin ERTEM,  il protokolü, şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz ve on binlerce vatandaşımız katıldı.

Sabah saatlerine kadar süren etkinlikler Sayın Cumhurbaşkanımızın ulusa seslenişi akabinde vatandaşlarımızın topluca sabah namazını kılması ve tüm Şehitlerimize dua etmesi ile son buldu.