"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında Şehitlik ziyaret edildi. Bolu Valimiz Sayın Aydın BARUŞ, protokol üyeleri, şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen program kapsamında Şehitlikte dua ederek, şehit mezarlarına çiçek bıraktı.

Şehitlikte düzenlenen programa Bolu Valimiz Sayın Aydın BARUŞ, Milletvekilimiz Sayın Arzu AYDIN, Garnizon Komutan Vekilimiz Sayın Piyade Albay Metin EŞTÜRK, Bolu Belediye Başkanımız Sayın Alaaddin YILMAZ, Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Önder YAMAN, Bolu İdare Mahkemesi Başkanımız Sayın Turgut DELAL, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektör Vekilimiz Sayın Prof. Dr. Erol AYAZ, Baro Başkanımız Sayın Av. Ferit ATALAY, Vali Yardımcımız Ahmet ATILKAN, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Armağan Adnan ERDOĞAN, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Nadir ÇELİK, AK Parti İl Başkanımız Sayın Nurettin DOĞANAY, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın Türker ATEŞ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Şahin ERTEM, il protokolü, şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz ve halkımız katıldı.

Aziz şehitlerimizin manevi huzurunda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan etkinlik tüm şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim tilaveti okunması ile devam etti.

İl Müftüsü Sayın Orhan GENÇ tarafından yapılan duanın ardından Valimiz Sayın BARUŞ ve beraberindekiler başta 15 Temmuz’da şehit düşen polis memuru Ozan ÖZEN’in kabri olmak üzere tüm şehitlerin kabirlerini tek tek ziyaret ederek dua ettiler ve çiçek bıraktılar.