15 Temmuz Şehitlerimizi Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezimiz ve Bolu Belediyemizin ortaklaşa olarak hazırladığı Ressam Mehmet YÜCETÜRK Sanat Merkezi Sergi salonunda günün anlam ve önemini belirten fotoğraf sergimizin açılışı yapıldı.

Sergimize Valimiz Sayın Aydın BARUŞ, Milletvekilimiz Sayın Arzu AYDIN, Bolu 2. Komando Tugay Vekilimiz Sayın Piyade Albay Metin EŞTÜRK, Belediye Başkanımız Sayın Alaaddin YILMAZ, Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Önder YAMAN,  Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektör Vekili Prof.Dr. Erol AYAZ, Vali Yardımcımız Sayın Ahmet ATILKAN, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Adnan Armağan ERDOĞAN, Jandarma Alay Komutanımız Sayın Nadir ÇELİK, İdare Mahkemesi Başkanımız Sayın Turgut DELAL, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Şahin ERTEM, Şehit ve Gazi Derneği Başkanımız Ömer AKBAŞ, İl Protokolümüz, Şehit yakınlarımız, Gazilerimiz ve yakınları, Gönüllü Gençlerimiz, Sporcularımız ve Halkımız katılım sağladı.

Sergi sonunda 15 Temmuz Şehitlerimizin resimlerinin önüne karanfil bırakıldı. Sergimize ilgilerinden ve katılımlarından dolayı başta Valimiz Sayın Aydın BARUŞ olmak üzere İl Protokolümüze ve tüm katılımcılara teşekkürlerimizi sunarız. Tüm 15 Temmuz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyor gazilerimize acil şifalar diliyoruz.