İlimizin yetiştirdiği başarılı sporcularımız Ümit ŞAMİLOĞLU ve ilimizin TOHM Sporcusu Sercan DEMİR Akdeniz Oyunları dönüşü İl Müdürümüz Şahin ERTEM ile beraber  Valimiz Sayın Aydın BARUŞ’u Valilik makamında ziyaret ettiler.

Sporcularımız;

İlimizin yetiştirdiği Milli sporcumuz Ümit ŞAMİLOĞLU geçmişteki birçok başarılarının yanı sıra en son olarak İspanya Tarragona kentinde düzenlenen Akdeniz Oyunları’nda  Artistik Cimnastik müsabakalarında bireysel olarak Barfiks aleti 2.si ve Takım halinde 2. olmuştur.  Aynı zamanda 06-08 Temmuz 2018 tarihlerinde Mersin’de düzenlenen Dünya Kupası Şampiyonasında; Barfiks aletinde kendi geliştirdiği ve kendi adına literatüre geçirilen hareketi ile Barfiks branşının Şampiyonu olmuştur.

İlimizde, TOHM merkezimizin yetiştirdiği Milli sporcumuz Sercan DEMİR ise yine geçmiş başarılarının yanı sıra İspanya’da Akdeniz Oyunları’nda Takımı ile beraber 2. olmuştur.

Başta ziyaretimizi kabul ettiği için Valimiz Sayın Aydın BARUŞ’a şükranlarımızı sunar ve nazik ziyaretlerinden dolayı şampiyon sporcularımıza, ailelerine,cimnastik antrenörlerimize teşekkür ederiz. Sporcularımızı başarılarından dolayı tebrik eder; başarılarının devamını dileriz. Daha büyük başarılar kazanacaklarına yürekten inanıyoruz...