Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak hazırladığımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramına Bolu Anıtpark Atatürk anıtı önünde Belediye Başkanımız Sayın Alaaddin YILMAZ, Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Önder YAMAN, İl Jandarma Komutanımız Sayın Albay Nadir ÇELİK, İdare Mahkemesi Başkanımız Sayın Turgut DELAL, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf CENGİZ ve il protokolümüzün katılımıyla başladık. Çelenk töreni, saygı duruşu, İstiklal Marşı ile başlayan program İl Müdürümüz Şahin ERTEM’in günün anlam ve önemi hakkında yaptığı konuşma ile devam etti. Ardından halk oyunları gösterisi ile programımızın Anıtpark bölümü sona erdi.

Programımız Valimiz Sayın Aydın BARUŞ, Belediye Başkanımız Sayın Alaaddin YILMAZ, İl Jandarma Komutanımız Sayın Nadir ÇELİK ve il protokolü katılımıyla Atatürk Orman Parkında spor branşları tanıtımı ile devam etti. Valimiz Sayın BARUŞ, Belediye Başkanımız Sayın YILMAZ’ın standları tek tek gezerek spor branşlarını denemesi ile sporcularla yaptıkları sohbetler ile eğlenceli dakikalar ortaya çıktı.

Stand tanıtımları sonunda sona eren programımız Highway AVM’de 15:00’de başlayacak olan Spor branşlarımızın gösterileri ile devam edecek. Tüm halkımız davetlidir.