Ülkemizin yetiştirdiği en büyük ve en başarılı cimnastikçilerden olan, hayatının baharında, 06.05.1994 yılında, 19 yaşında dalından kopan bir çiçek gibi aramızdan ayrılıp ebediyete gitti.

Ülkesi adına yarıştığı 46 yarışmanın tümünde bitmez hırsıyla Allah’ın ona bahşettiği yetenekleri, yaşadığı 19 yıla sığdırdığı büyük başarıları ile süsleyen şampiyon, tüm camianın belleğinde ve yüreğinde yaşayacaktır.

Biz de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak şampiyonumuzu unutmadık ve vefatının 24.yılında anma töreninde biraraya geldik.

İl Müdürümüz Sayın Şahin ERTEM’in Konuşmasıyla başlayan törende Cimnastik Federasyonu  Başkanı Sayın Suat ÇELEN ve Şampiyonumuzun babası Sayın Turgut CANBAŞ’ın konuşmasıyla devam etti. Konuşmalar sonrası Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Cimnastik sporcumuz sayın Mert GÜRER’in konuşmasının akabinde Cimnastikçilerimizin Murat CANBAŞ’ın kabrine bırakılan karanfiller ile sona erdi. 

Şampiyonumuzu unutmayarak törene katılan herkese teşekkür ediyoruz. Şampiyon sporcumuza Allah’tan rahmet; ailesine ve cimnastik camiasına sabır ve başsağlığı diliyoruz.