Spor Genel Müdürlüğümüz tarafından başlatılan “Koşabiliyorken Koş” projesi kapsamında İl Müdürlüğümüz tarafından Bolu Karaçayır Parkı yürüyüş parkurunda halkımızı bir araya getiren ve projemizi anlatmak için bir yürüyüş düzenlendi.

#KosabiliyorkenKos projesine destek için düzenlediğimiz yürüyüşümüze genç, yaşlı, çalışan, öğrenci ve huzur evi sakinlerimizden olmak üzere yaklaşık 500 kişiye yakın katılım sağlandı.Yürüyüş sonrası hatıra fotoğrafları çekildi ve yürüyüşe katılan tüm katılımcılar hep bir ağızdan “Koşabiliyorken Koş “ diyerek herkesi spor yaparak sağlıklı bir yaşama davet ettiler.

Yürüyüşün ardından açıklamalarda bulunan Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Şahin Ertem, amaçlarının “7’den 70’e herkesi sporla buluşturmak, hareketli ve sağlıklı yaşama teşvik etmek” olduğunu söyledi.

Yürüyüşe katılan herkes fotoğraf çekiminin ardından ücretsiz sağlık kontrolü, sağlıklı bir kahvaltı ve hoş sohbet için bir araya geldi.

Tüm katılımcılara “Koşabiliyorken Koş” projemize verdikleri destekten dolayı teşekkür eder; Hareketli ve sağlıklı bir yaşam dileriz.