Antalya/Kemer’de 6-8 Nisan 2018 tarihlerinde düzenlenen Okul Sporları Bocce müsabakalarında derece alan Bolu Spor Lisesi Bocce takımı ve yine Antalya/Kemer’de 11-15 Nisan 2018 tarihlerinde düzenlenen Bocce Türkiye Yıldızlar, Gençler, Büyükler Petank Şampiyonasında derece alan sporcularımız Emirkan KOLAY, Mert BİZİMYER, Melih GÜLAY, Emine AYDOĞDUantrenörümüz Taner ŞANLI ve Bolu Spor Lisesi Müdürü Çetin AKÇAY Müdürlüğümüze ziyarette bulundular.

Ziyaret sırasında ; Fas/Marakeş’te 2-9 Mayıs 2018 tarihlerinde düzenlenecek olan ISF GYMNASIADE 2018 Gençler Dünya Şampiyonasında Milli takımımızı temsilen Bocce Erkek Takımını Bolu Belediyespor Bocce Takımı sporcuları Emirkan KOLAY, Mert BİZİMYER ve Melih GÜLAY temsil edecekler.

Bocce de ülke olarak ilk defa katılacağımız bu organizasyonda ve Bocce Milli takımına Bolu’dan ilk sporcularımızın katılması ilimiz ve kulübümüz adına gurur verici bir tablo olduğunu belirtmek isteriz.

Ziyaretlerinden dolayı çok değerli sporcularımıza, öğretmenlerimize, idarecilerimize ve antrenörümüze sonsuz teşekkür eder; Milli takımda ülkemizi ve ilimizi temsil edecek sporcularımıza katılacakları şampiyonada başarılar dileriz.

Herşey spor kenti ‘ Bolu’ için...