Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen K1 2. Ayak Kayaklı Koşu Yarışması 14-16 Şubat tarihleri arasında Bolu-Gerede Arkut Sporcu Eğitim Merkezimiz de gerçekleştirildi. Müsabakaya Ankara, Ağrı, Bolu, Bitlis, Bingöl, Çankırı, Erzurum, Erzincan, Hakkari, Kars, Muş, Niğde, Sivas, Tunceli, Van illeriyle birlikte 15 İlden 141 Sporcu katılmıştır.

Bolu-Gerede Arkut Sporcu Eğitim Merkezimiz de yapılan K1 2. Ayak Kayaklı Koşu yarışmaları bugün madalya töreni ile birlikte sona erdi. Törene Gerede Kaymakamı Sayın Cengiz ÜNSAL, Gerede Belediye Başkan Vekili Sayın İsmail ÇETİN, Gerede İlçe Emniyet Müdürü Ethem ÇAKIR, Gerede Jandarma Komutanı Sayın Mustafa ÜLGER, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Şahin ERTEM ve diğer davetliler katılmışlardır.

Yapılan Müsabakada Bolulu sporcularımız 5 1.'lik, 4 2'lik, 2 3'lük ile toplamda 11 madalya alarak yarışmaya damga vurmuştur. Dereceye giren İlimiz sporcuları;

Özlem Ceren DURSUN : 1.Gün 2,5 km Klasik Teknik ve 2.Gün 2,5 km Serbest Teknik Yarışında 1.,
Salihcan DUMAN: 2.Gün 5 km Serbest Teknik Yarışında 1.,
Abdullah YILMAZ: 1.Gün 2,5 km Klasik Teknik Yarışında 1. ve 2.Gün 5 km Serbest Teknik Yarışında 2.,
Oğuzhan AYYILDIZ: 1.Gün 2.5 km Klasik Teknik Yarışında 2. Ve 2.Gün 5 km Serbest Teknik Yarışında 1., 
Hamit Tarik AYDIN: 1. Gün 10 km Klasik Teknik ve 2.Gun 10 km Paten Teknik Yarışında 2.,
Ugur Akman: 1. Gün 10 km Klasik Teknik Yarışında 3. ve 2.Gün 10 km Serbest Teknik Yarışında 3. olmuştur.

İl Müdürlüğümüz adına tüm sporcularımızı, antrenörlerimizi ve emeği geçen herkesi tebrik eder başarılarının devamını dileriZ.