"FUTBOLUN EFSANELERİ GENÇ HÜKÜMLÜLERLE BULUŞUYOR" PROJESİ BOLU’DA GERÇEKLEŞTİ

 

Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Adalet Bakanlığı tarafından yürütülen "Futbolun Efsaneleri Genç Hükümlülerle Buluşuyor" projesi kapsamında Türk futbolunun unutulmaz isimleri Ali Gültiken, Semih Yuvakuran, Hasan Şaş, Hami Mandıralı ve Oğuz Çetin hükümlü ve tutuklularla maç yaptı.

 

Kentteki program kapsamında ilk olarak Bolu Valimiz Sayın Aydın Baruş’u ziyaret eden eski milli futbolcular Valiliğimizin ardından Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yaman’ı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Seyfi Han'ı ziyaret ettiler.Futbolun Efsaneleri ziyaretlerin ardından Bolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna geldi.

 

Eski futbolcular, Gençlik ve Spor Bakanlığımız Daire Başkanımız Sayın Ramazan Okan Özcan'ın da katılımıyla hükümlü ve tutuklularla yemek yedikten sonra düzenlenen panelde soruları yanıtladı.

 

Panelin Ardından Avrasya Âşıklar Derneği Başkanı Sayın Âşık Zeki Zerdali sazıyla sözüyle milli ve manevi değerlere vurgu yapan sunumunu gerçekleştirdi.

 

Dinletinin ardından efsane futbolcular, hükümlü ve tutuklular ile savcılar birlikte maç yaptı. Düzenlenen keyifli müsabakanın ardından futbolun efsaneleri hükümlülere hediyeler vererek sohbet etti.

 

Bu güzel projeye destek veren başta Bolu Valimiz Sayın Aydın Baruş’a Belediye Başkanımız Sayın Alaaddin Yılmaz’a, Tugay Komutanımız Piyade Albay Sayın Metin Eştürk’e, Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Önder Yaman’a, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanımız Sayın Seyfi Han’a, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörümüz Mustafa Ali Şarlı’ya, tüm protokol üyelerine,emeği geçen herkese teşekkür eder, benzer projelerin devamını dilerim.