Trampolin Cimnastik Yaş Grupları Dünya Şampiyonasında Altın Madalya kazanan sporcumuz Doğukan Büyükarslan ile milli sporcularımız Mert Gürer ve Sıla Musluk aileleri ve antrenörleri ile birlikte Bolu Valimiz Sayın Aydın Baruş’u makamında ziyaret ettiler.

Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da bu yıl 25’incisi düzenlenen Trampolin Cimnastik Yaş Grupları Dünya Şampiyonası’na ülkemizi temsilen giden ve Trampolin Cimnastik dalında ülkemize ilk kez altın madalya kazandıran sporcumuz Doğukan Büyükarslan ile ülkemizi temsil eden milli sporcularımız Mert Gürer ile Sıla Musluk, aileleri ve antrenörleri ile birlikte Bolu Valimiz Sayın Aydın Baruş’u ziyaret ettiler.

Düzenlenen ziyarette Valimiz Sayın Aydın Baruş sporcular aileleri ve antrenörlerimizle sohbet etti. Sohbetin ardından Valimiz tarafından sporculara çeşitli hediyeler de verildi.

Valiliğimizi ziyaretin ardından sporcularımız kurumumuza ziyarette bulundu. Sporcularımızla katıldıkları şampiyona hakkında istişare yaptık ve ufak birer hediye takdim ettik. Sporcularımıza ve antrenörlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.