Bolu Valiliği ve Bolu Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen “Federasyon Başkanları Toplantısı” Bolu Valimiz sayın Aydın Baruş, Belediye Başkanımız sayın Alaaddin Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcımız Emine Davarcıoğlu, Federasyon Başkanlarımız,Federasyon As Başkanlarımız, Federasyon Başkan Vekillerimiz ve Federasyon Genel Sekreterlerimizin katılımı ile 3-5 Kasım 2017 tarihlerinde ilimiz Bolu’da Gazelle Resort Otel’de düzenlendi.

Toplantının açılışı Valimiz Sayın Aydın Baruş’un, Belediye Başkanımız Sayın Alaaddin Yılmaz’ın, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Emine Davarcıoğlu’nun konuşmaları ile başladı.

Toplantıda Bolunun “Spor Kenti” olma yolunda attığı adımlar ve yapılacak çalışmalar konuşuldu. Toplantının sosyal programı olarak Karaçayır İzzet Baysal Kamp Eğitim Merkezi, Spor Tesislerimiz, Başalan Yaylası İzcilik Kampı, Aladağ Kamp Eğitim Merkezi, Gölcük Tabiat Parkı ve Hayreddin Tokadi Türbesi gezildi.

Katkılarını,yardımlarını ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen başta Bolu Valimiz Sayın Aydın Baruş’a, Bolu Belediye Başkanımız Sayın Alaaddin Yılmaz'a , katılımlarından dolayı federasyon başkanlarımıza ve tüm federasyon yöneticilerimize teşekkür ederiz.