Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Spor Genel Müdürlüğümüz ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl ortaklaşa planlanan, her yaştan insanın spor yapması için düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası bu yıl 09-15 Ekim 2017 tarihleri arasında tüm Türkiye’de farklı etkinliklerle kutlanacak.
Bolu’da düzenlenecek olan Amatör spor haftası etkinlikleri çerçevesinde il müdürlüğümüzde Amatör spor haftası tertip komitesi üyeleri ile toplantı gerçekleştirdik.
Toplantıya Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Emine Davarcıoğlu, Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sayın Güler Mert, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Saniye Yurtsever, Askf Başkanı Sayın Zekeriya Gökmen, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Sayın Tuncer Baştaş, Bolu Halk Sağlığı Sosyal Projeler ve Uygulamalar Birim Sorumlusu Sayın Emine Dönmez Özdoğan, AİBÜ Besyo Araştırma Görevlisi Sayın Ahmet Özsoy, Askf üyesi Sayın Mustafa Ay, İl Müdürümüz Sayın Şahin Ertem ve şube müdürlerimiz katıldı.
İlimiz Bolu’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenecek Amatör Spor Haftası etkinlikleri 09 Ekim 2017 Pazartesi günü saat 15.30’da Bolu Belediyesi önünden hareket edilecek kortej yürüyüşü ile başlayacak. Ardından Spor Standları önünde gerçekleştirilecek sportif etkinlikler ile devam edecek.
09 - 15 Ekim 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Amatör Spor Haftası etkinlikleri Bolu’da çeşitli spor branşlarında yapılacak müsabakalar ile tamamlanacak. Yapılacak olan etkinliklere tüm halkımız davetlidir.