Bolu İl Özel İdaresi tarafından Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na bağlı kulüplere 85 bin TL'lik spor malzemesi yardımı yapıldı. Spor malzemeleri, kurumumuza bağlı çeşitli yaş kategorilerinde ve amatör takım olarak faaliyet gösteren, atletizm, badminton, bisiklet, boks, kick boks, taekvondo ve tenis takımlarına da verildi.

Karaçayır Spor Kompleksi'nde bulunan kapalı tenis kortunda düzenlenen törene Bolu Valimiz Sayın Aydın Baruş, AK Parti Bolu Milletvekilimiz Sn.Ali Ercoşkun, Bolu Belediye Başkanımız Sn.Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanımız Sn.Yaşar Yüceer, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Sn.Sırrı Köstereli, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür V. Sn.Fahri Tetik, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu  Başkanı Sn.Zekeriya Gökmen, TFF İl Temsilcisi Sn.Cemalettin Metin, protokol üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ,spor kulüplerinin yetkilileri ve sporcular katıldı. 

İl Müdürümüz Sayın Şahin Ertem, amatör spor kulüplerinin çok önemli bir toplumsal görevi yerine getirdiğini belirterek, "sporda geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında kilit bir görevi olan amatör spor kulüplerine destek olmak bizim önceliklerimiz arasında. Sporcularımızın çalışma koşullarını iyileştirerek sporun yaygınlaştırılması yoluyla onların hem kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasına hem de geleceğin sporcularının yetiştirilmesine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu sene de yardımlarımız daha da genişletilerek devam edecektir. Törene katılan başta Valimiz Sayın Aydın Baruş olmak üzere özellikle İl Özel İdaresi, İl Genel Meclisi, tüm protokol üyelerine ve spor kulüplerine teşekkür eder, şükranlarımı sunarım" dedi.