SATRANÇ KURSU

15.09.2014

İlimizde düzenlenecek antrenörlük kursu tarihi belirlendi.20-21 Eylül ve 27 -28 Eylül 2014 tarihlerinde toplam 4 gün sürecek kursa başvuru için,aşağıda belirtilen tsf hesap numarasına 150 TL yatırıldığına dair dekontun bir örneğini yyild@hotmail.comadresine gönderen  kursiyerlerin kesin kayıtları yapılacaktır.
KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR 
a) Dilekçe (Açık Adresli, telefon ve e-posta adresi yazılı). 
b) Diploma Sureti Noter Onaylı. (Görevdeki öğretmenlerden diploma sureti yerine okullarından alacakları onaylı görev yeri belgesi istenecektir). 
c) Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden cezaları olmadığına dair yazı (aslı). 
d) Kursa katılacak adaylardan 170 TL ( 120 TL Kurs Ücreti + 30 TL Vize Ücreti + 20 TL Sporcu Lisansı Ücreti) alınacaktır. 
(Kursiyerler Federasyonun İş Bankası Ankara Şubesi 4200-5930838 no’lu hesabına yatırıp dekontu il temsilciliğine teslim edeceklerdir, il temsilciliklerimiz bu bedel dışında kursiyerlerden hiçbir şekilde-bağış, dosya bedeli, eğitmen parası vs- adı altında ücret talep etmeyecek ve elden para alış verişi yapmayacaklardır ). 
e) 2 adet vesikalık fotoğraf ( Erkek kursiyerlerden sakalsız ve kravatlı) 
f) Sağlık Raporu( Herhangi bir sağlık kurumundan alınabilir alamayan kursiyerler spor yapmalarına engel olacak sağlık sorunu olmadığına dair yazılı beyan da bulunabilirler) aslı. 
g) Savcılık iyi hal kağıdı aslı. (Görevdeki öğretmenlerden istenmeyecektir, diğer kamu kuruluşunda çalışan kursiyerler bu belgenin yerine kurumlarından görev yeri belgesi alabilirler, kamu kurumlarında çalışmayan kursiyerler mutlaka bu belgeyi getirecekler ). 
h) Nüfus cüzdanı fotokopisi (resimli). 
i) Ulusal sporcu olanlar ulusal sporcu belgesi getireceklerdir. 
j) Satranç sporu yaptığını belgelemek (sporcu lisansı-sporcu lisansı olmayanlar önce lisans sahibi olacaklar) 
LÜTFEN DİKKATLİ OKUYUNUZ 
Kursiyerler ilan edilen kursa başlamadan federasyonumuzca ilan edilen evrakları tamamlayarak en geç kursun ilk günü il temsilciliğimize 
teslim etmek zorundadırlar. İstenen evrakları tamamlayarak teslim etmeyen adaylar kursa alınmayacaktır
Kursiyerler istenen evraklarışffaf poşt dosya içerisinde en üstte kimlik fotokopisi ve fotoğaf olacak şkilde (fotoğaflarda tel zıba kesinlikle kullanımayacaktır) teslim edecekler ve federasyona bu şekilde iletilecektir. 

Saygılarımla/Best Regards
Aziz Onurhan AHRAZ     
Sports training specialist
Provincial Directorate of Youth Services and Sports Bolu/TURKEY
Number => +905424023710